Preskočite na glavni sadržaj

Hackn3t javni poziv za online rezidencije u 2022.

Hackn3t je online rezidencijalni program s ciljem prikazivanja svakodnevne digitalne umjetničke, programerske, ili druge kreativne tehnološke prakse u obliku mrežnih konferencijskih poziva otvorenih javnosti. Poziv je kontinuirano otvoren - prijave se zaprimaju tijekom cijele godine.
vrijeme: 11.08.2022. - 31.12.2022.
url: https://hacklab01.org/hackn3t/hr

Pozivaju se zainteresirani da dostave prijedloge vlastitih performansa, artist-talkova, predavanja, radionica (...) koji će se odvijati na mrežnoj infrastrukturi hacklab01.org te pod permisivnom licencom ostati dostupni na mreži. 

Online rezidencije se održavaju u okviru programa hackn3t kojemu je cilj predstaviti digitalne umjetničke, programerske, ili druge kreativne tehnološke prakse putem mrežnih konferencijskih predstavljanja otvorenih javnosti.
 
Prijave je potrebno dostaviti na email adresu info@hacklab01.org s naznakom “Prijava na hackn3t rezidenciju”.
Prijava treba sadržavati:
  1. Podatke o autoru_ici: ime i prezime, kratku biografiju (ne CV) i web stranicu (primjer rada)
  2. Prijedlog (opis materijala za predstavljanje na našoj platformi) s lokacijom, vremenskim okvirom (kada se odvija i koliko dugo traje) i prijedlogom iznosa autorske naknade (max. 2200HRK bruto2 ovisno o tipu prijedloga)
Više o natječaju možete saznati na poveznici: https://hacklab01.org/hackn3t/hr.
 
Za sve dodatne upite javite se na: info@hacklab01.org.
 
Hacklab01 je projekt AKC Attack i umjetničke organizacije Format C, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Zaklade Kultura nova i Grada Zagreba.