Preskočite na glavni sadržaj

Glavu gore pa u on-line Školski

Muzejske aktivnosti i sadržaje Hrvatski školski muzej u Noći muzeja prenijet će on-line. Posjetitelji će moći uživati u poznatim radionicama Školskog na You tube kanalu, posjetiti BLOG Hrvatskoga školskog muzeja na kojem se predstavlja rad muzeja kroz neke od kategorija poput baština, intervju, muzejski život, uspomene, vremeplov...
vrijeme: 29.01.2021.
mjesto: Split
url: https://www.udrugamag.com/

Hrvatski školski muzej, osim školskih predmeta, čuva i školske uspomene, a u nastojanju da sa svojim najvjernijim i najbrojnijim posjetiteljima – učenicima i nastavnicima – ostanemo povezani zajedno smo u projektu „2020. godina: Negativan test – pozitivna sjećanja“ prikupili lijepa sjećanja na neobičnu prošlu godinu. Dobili smo 200-tinjak mailova od škola i pojedinaca s tisućama lijepih trenutaka, pozitivnih doživljaja u školi i izvan nje, mnogih lijepih fotografija i sjećanja koja ćemo trajno sačuvati u našem muzeju, a u Noći muzeja objavljujemo digitalnu knjigu svih ovih sjećanja!

Predstavit će se i izložba učenika Osnovne škole Ivana Gundulića iz Zagreba „Muzej starina“, izložba starih predmeta iz bakinih škrinjica i tavanskih prostorija koju ekskluzivno možete vidjeti u ovoj Noći muzeja.