Preskočite na glavni sadržaj

GKK raspisuje likovni natječaj za izradu plakata na temu Domovinskog rata 'DOMO-FEST' (Rok: 12.11.2021.)

Povodom 30. obljetnice početka Domovinskog rata i 30. obljetnice Bitke za Vukovar – grad heroj, Gradska knjižnica Kaštela raspisuje likovni natječaj za izradu plakata na temu Domovinskog rata pod naslovom 'DOMO-FEST Mjesto sjećanja: Vukovar – Škabrnja – Kaštela'. Natječaj je otvoren do 31. listopada 2021. godine, a u istome mogu sudjelovati sva djeca u dobi od 5 do 18 godina s područja Grada Kaštela i susjednih općina! (Rok je produljen do 12. 11. 2021.!)
vrijeme: 22.10.2021. - 31.10.2021.
url: https://www.gkk.hr/

Pojedinačni i grupni likovni radovi inspirirani Domovinskim ratom (mjesta nastradala u Domovinskom ratu, osobe i događaji iz Domovinskog rata i ostalo) u formi plakata šalju se poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “DOMO-FEST”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac ili se mogu osobno donijeti u odjel Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu.
 
Likovne radove potrebno je poslati i u .jpg formatu na adresu elektroničke pošte festdomo@gmail.com zajedno s osobnim podatcima.
 
Na poleđini svakog likovnog rada potrebno je napisati: naslov rada, ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja i broj telefona/mobitela, dok je na posebnom papiru uz radove potrebno priložiti: naslov rada, ime i prezime, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela autora/roditelja/mentora i e-mail adresu te obvezno navesti dječji vrtić, odnosno razred i naziv osnovne ili srednje škole koju dijete polazi, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela uz potpisanu suglasnost roditelja. Sve navedene podatke potrebno je poslati i na adresu elektroničke pošte festdomo@gmail.com .
 
Povjerenstvo će odabrati najuspješniji likovni rad te će na temelju istog biti izrađen plakat za prvi „DOMO–FEST“ – festival domoljubnih pjesama, koji će se održati u utorak 23. studenog 2021. g. u 19.00 sati u Kino dvorani „Sveti Juraj“ u Kaštel Sućurcu. Istom prilikom u atriju kino dvorane bit će izloženi svi likovni radovi pristigli na natječaj, dok će autoru odabranog radu na temelju kojeg će biti tiskan plakat za prvi „DOMO-FEST“ biti dodijeljena nagrada i priznanje.
 
Natječaj je objavljen na internetskoj stranici Gradske knjižnice Kaštela i na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela.