Preskočite na glavni sadržaj

Galerija Pasaž – Poziv za izlaganje i predlaganje projekata u 2024. godini (Rok: 1.9.2024.)

Riječka Galerija Pasaž objavila je poziv za izlaganje i predlaganje projekata u 2024. godini. ​Pravo prijave projekata i programa imaju svi vizualni umjetnici i povjesničari umjetnosti, kustosi i ostali stručnjaci s područja likovnih umjetnosti.
vrijeme: 21.03.2024. - 01.09.2024.
url: https://www.fotoklubcolor-rijeka.hr/
Poziv se odnosi na samostalne izložbe, skupne izložbe, edukativne programe i diskurzivne programe (radionice, tribine, okrugli  stolovi, diskusije), kustoske koncepcije, umrežavanje sličnih institucija i međunarodnu suradnju.

Pravo prijave projekata i programa imaju svi vizualni umjetnici i povjesničari umjetnosti, kustosi i ostali stručnjaci s područja likovnih umjetnosti. Prednost se daje fotografskim projektima, ali ne nužno. Prednost se daje i članovima naše udruge.

Prijava  na natječaj može se predati isključivo preko online obrasca

Sve pristigle potpune prijavnice će razmatrati Umjetnički savjet Galerije Pasaž te ih predložiti Upravnom odboru.

Rezultati Poziva bit će objavljivani do rujna na mrežnoj stranici https://www.fotoklubcolor-rijeka.hr/, a predlagatelji koji budu uvršteni u program bit će osobno obaviješteni radi daljnjih dogovora.

O Galeriji Pasaž:
Galerijom Pasaž upravlja Fotoklub Color iz Rijeke. Riječ je o novoj galeriji na riječkoj likovnoj sceni koja utire put k tome da postane istaknuto mjesto umjetničkog života Rijeke. Informacije o prostoru 

Za sve dodatne informacije obratite se e-mailom na adresu: galerijapasazrijeka@gmail.com.