Preskočite na glavni sadržaj

Disku(r)sija / Gradimir Gojer

Na razgovor s moderatorom Marijom Glavašem, 24. studenog, u 19 sati, u splitsku kavanu Bellevue dolazi gost splitskog programa Writers in residence - (Udruga KURS) pisac, režiser i teatrolog Gradimir Gojer. Tom će prigodom biti predstavljena Gojerova zbirka poezije 'Pjesni iz Vallarse', upravo objavljena u Bosni i Hercegovini.
vrijeme: 24.11.2016. 19 h
mjesto: Split; kavana Bellevue
url: http://www.kurs.hr

S 45 objavljenih knjiga i 120 režiranih predstava, Gradimir Gojer jedan je od najplodnijih književnih i teatarskih stvaraoca u BiH, koji svoj umjetnički doseg realizira od poezije, preko libretistike do teatarske i književne kritike.
 
Gost tribine ima i svoje goste, pa će se razgovoru pridružiti i nekadašnji slavni Intendant HNK Split, bivši glavni tajnik Sveučilišta u Splitu, a danas odvjetnik - Ivica Restović i Goran Golovko - Intendant HNK Split, dugogodišnji kazališni redatelj, bivši umjetnički direktor Gradskog kazališta mladih i izvanredni profesor na Umjetničkoj akademiji u Splitu.
 
Disku(r)siju podržavaju: europska književna mreža Traduki, Ministarstvo kulture RH, Grad Split i Hrvatsko društvo pisaca (HDP).