Preskočite na glavni sadržaj

Aswan International Festival for Culture and Arts – poziv (Rok: 20.1.2023.)

10. izdanje manifestacije Aswan International Festival for Culture and Arts održat će se u Egiptu od 16. do 22. veljače 2023., a prijave folklornih plesnih skupina se primaju do 20. siječnja 2023.!
vrijeme: 29.11.2022. - 20.01.2023.
mjesto: Egipat

Festivalski program obuhvaća koncerte i radionice. Sudionicima su pokriveni troškovi smještaja i hrane tijekom trajanja festivala, kao i lokalni prijevoz, a umjetnici sami pokrivaju troškove međunarodnog transporta.
 
Svaka skupina može imati 12 članova, uključujući i administraciju. Vrijeme trajanja koncerta ograničeno je na 30 minuta. Skupine smije izvoditi isključivo tradicionalne plesove zemlje koju predstavlja. Koncerti se održavaju kako na pozornici tako i na ulicama.
 
Podaci koje treba dostaviti organizatorima su: popis izvođača (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice i po mogućnosti broj leta za svakog člana skupine). Svaka skupina treba imati pokriveno osiguranje (uključujući i liječničko osiguranje).
 
Potrebno je sa sobom ponijeti dvije nacionalne zastave različitih veličina.
 
Svi sudionici moraju imati COVID potvrde o cijepljenju te napraviti PCR test pri dolasku i odlasku u Egipat (o vlastitom trošku).
 
Ostale podatke možete pronaći u priloženom obrascu za prijavu.
 
Izvor: Veleposlanstvo Arapske Republike Egipat u RH

Propozicije natječaja i prijavnica