Preskočite na glavni sadržaj

HOP Priručnik dobrih praksi dostupan online

Muzej crvene povijesti sudionik je inovativnog europskog projekta HOP-History of people (Povijest ljudi) u kojem sudjeluju i europski partneri Associazione Culturale Eutopia iz Italije, Development of the Social Capital iz Bugarske i Scientia Nova Association iz Sjeverne Makedonije. Vrhunac suradnje predstavlja upravo HOP Priručnik dobrih praksi. 
vrijeme: 19.03.2024. -
url: https://hr.redhistorymuseum.com/history-of-people

Radi se o projektu koji stavlja fokus na inovativne pristupe u očuvanju i promicanju kulturne baštine te na povijest ‘malih i velikih ljudi’ kao ključan u prenošenju tradicije i kulture koje vežemo za mjesta kulturne baštine.
 
Priručnik dobrih praksi, dostupan je na https://hr.redhistorymuseum.com/history-of-people i predstavlja vrhunac suradnje sudionika projekta. Razvijen kroz razmjenu znanja i iskustava među partnerima projekta između ožujka i rujna 2023., ovaj priručnik je esencijalni resurs za sve koji se žele upustiti u kreiranje duboko angažirajućeg i značajnog kulturnog iskustva.

Priručnik nudi praktične smjernice i inspiraciju za organizacije, istraživače i pojedince predane očuvanju i promociji kulturne baštine.

Preuzmite HOP Priručnik dobrih praksi, inspririrajte se novim idejama za svoje projekte i pridružite se ovoj misiji oživljavanja i širenja svijesti o kulturnoj baštini.

Projekt financira Europska unija u okviru programa Kreativne Europe za period od 2023.- 2025. godine.