Preskočite na glavni sadržaj

'Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici' – ljetna radionica u Koprivnici

Pred kraj ljetnih praznika, ljubitelji čitanja i Harryja Pottera još će se jednom okupiti u knjižnici na drugoj ljetnoj radionici za mlade u ciklusu 'Godišnja doba s Harryjem Potterom' koja će se održati u utorak, 29. kolovoza, od 17 do 18,30 sati, u prostoru Makerspacea na 1. katu knjižnice.
vrijeme: 29.08.2023. -
mjesto: Koprivnica
url: https://www.knjiznica-koprivnica.hr/

Kao što i samo ime radionice kaže, tematika će ovaj put biti vezana uz pismo koje mlade čarobnjake pred početak svake školske godine u čarobnjačkoj školi Hogwarts obavještava što sve trebaju pripremiti  za nastavu u sljedećem razredu koji će pohađati od jeseni. Polaznici će izraditi vlastita čarobna pisma i pisati posebnom tintom koja se može pročitati samo uz poznavanje posebne čarolije.
 
Kako je već poznato pravilo da na radionicama s motivima iz svijeta Harryja Pottera sudionici ponajprije trebaju očekivati neočekivano, ostala čarobna iznenađenja nećemo otkrivati, već pozivamo mlade da se što prije prijave online prijavnicom i pridruže nam se na radionici i na još jednom zabavnom druženju u knjižnici.
 
Broj sudionika radionice je ograničen, stoga su obavezne prethodne  prijave, isključivo putem online poveznice (https://forms.gle/EZnUY5wRBZZPA1sb8) koja će, osim na plakatima u Knjižnici, biti dostupna i putem web stranice te na Instagramu i Facebook stranici Knjižnice. Prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 28. kolovoza 2023. godine, ili do popunjenja raspoloživog broja mjesta. Voditeljice radionice su knjižničarke Ljiljana Vugrinec i Valentina Mikec.