Preskočite na glavni sadržaj

Edukativni program Umjetničke galerije Dubrovnik u listopadu

Umjetnička galerija Dubrovnik u listopadu 2021. organizira dječje likovne radionice u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik i u Atelijeru Pulitika. Voditeljica radionica je kustos pedagog Ivona Šimunović.
vrijeme: 09.10.2021. - 26.10.2021.
mjesto: Dubrovnik
url: http://www.momad.hr

Likovne radionice „Pulitikine subote“
 
Drugi ciklus kreativnih likovnih radionica pod nazivom „Pulitikine subote“ održavat će se u Atelijeru Pulitika u Tvrđavi sv. Ivana, a donose pregršt zanimljivosti kroz rad u različitim likovnim tehnikama, upoznavajući se sa slikarstvom i životom našeg dubrovačkog slikara Đura Pulitike u njegovom atelijeru u kojem je i on sam stvarao. Kako je sljedeća godina obljetnička godina u kojoj obilježavamo stogodišnjicu rođenja Đura Pulitike, po završetku svih ciklusa likovnih radionica „Pulitikinih subota“ bit će priređena izložba radova „Od subote do subote“, svih polaznika radionica u Galeriji Dulčić Pulitika Masle.  
Radionice će se održavati subotom od 10 do 11 sati u  sljedećim terminima:  9.10.2021. •  16.10.2021. •  23.10.2021. 
Radionice su osmišljene da ista grupa polaznika sudjeluje u sva tri termina.
Ukupan broj polaznika je 12, a prijaviti se možete na email: ivona.simunovic@momad.hr
 
Likovne radionice „Čovjek životinja biljka“
 
Kreativne likovne radionice pod nazivom „Čovjek životinja biljka“ održavat će se u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, Put Frana Supila 23. Kroz ove radionice polaznici će se upoznati s bogatim opusom novootvorene izložbe Denisa Kraškovića kroz modeliranje, crtanje, slikanje, i naravno puno, puno zabave. Vrlo zanimljiva izložba svim posjetiteljima, a pogotovo onima najmlađima koji kroz ove radionice mogu iskazati svu svoju maštovitost i kreativnost koristeći se, kao primjerom, svim oblicima i bojama umjetnika Denisa Kraškovića.  
Radionice će se održavati utorkom od 17 do 18 sati u sljedećim terminima: 12.10.2021. •  19.10.2021. •  26.10.2021. 
Radionice su osmišljene da ista grupa polaznika sudjeluje u sva tri termina.
Ukupan broj polaznika je 12, a prijaviti se možete na email: ivona.simunovic@momad.hr
 
Za sva stručna vodstva za grupe (razrede) kroz novootvorenu izložbu Denisa Kraškovića „Čovjek životinja biljka“, a koje će voditi kustosica izložbenog projekta, muzejska savjetnica Rozana Vojvoda, potrebno se prijaviti za dogovor termina na email: ivona.simunovic@momad.hr.