Preskočite na glavni sadržaj

Moonlight Session: Zack Dust Band - video premijera

Program Moonlight Sessions, autora Dinka Šimca, 18. ožujka u 13 sati, na YouTubeu premijerno predstavlja glazbenu priču sastava Zack Dust Band i donosi izvedbe dvije pjesme - „Forever Free“ i "This Living Feels Like Dying". 
vrijeme: 18.03.2021.
url: https://www.youtube.com/channel/UCNGtqlHp6rmr0Nmx-JrPOog
 
Live izvedba u sklopu Moonlight Session-a ujedno je i najava skorog izlaska trećeg albuma ovog benda, kojeg čine Jura Geci (akustična gitara), Emir Čovran (bubnjevi), Tomislav Košić (bas gitara), Romana Pavliša (prateći vokal) i Zack Dust (vokal, gitara).
 
Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu priču i novu glazbenu suradnju. Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa.
Vizualno je smješten u prirodni ambijent sa svjetlima grada u pozadini što na simboličan način pomiče urbanu kulturu izvan gradskih središta i dodaje joj novu vrijednost.
 
Projekt podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.

https://www.facebook.com/events/351108909477246/