Preskočite na glavni sadržaj

Virtualni program DHK 'sPOJi se!'

Novi, virtualni program Društva hrvatskih književnika (DHK) "sPOJi se!" posvećen čitanju poezije, održavat će se tjedno u razdoblju od 30. ožujka do 2. lipnja, objavilo je DHK. 
vrijeme: 30.03.2021.
url: http://www.dhk.hr

"sPOJi se!" je novi, virtualni program Društva hrvatskih književnika posvećen čitanju poezije. Čini ga deset interaktivnih radionica tumačenja poezije 50 suvremenih hrvatskih pjesnika, koje su izvorno dio programa "Poj – poezija, jednostavno". Tijekom programa sudionici stječu znanja na širokom području kulture, razvijaju svoje komunikacijske i interpretacijske vještine te stvaraju kolektiv koji ih osnažuje za kreativno izražavanje u slobodnom vremenu.

"sPOJi se!" je namijenjen za sveukupno dvadesetak mladih sudionika između 18 i 35 godina, a održava se na tjednoj bazi u periodu 30. ožujka do 2. lipnja 2021. Program se odvija na internetu uz pomoć Zoom aplikacije, a prati ga javno dostupna digitalna čitanka i deset edukativnih videoisječaka. Autor i voditelj programa je Luka Tripalo, član Društva hrvatskih književnika i nagrađivani pjesnik.

Prijave za program otvorene su do 22. ožujka na sljedećoj poveznici: bit.do/sPOJise

Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.