Preskočite na glavni sadržaj

'Dok nas film ne rastavi' – antiromantični tjedan na platformi volimdokumentarce.net

Antiromantični tematski ciklus Restarta i Dokukina donosi četiri dokumentarna ostvarenja koja se bave najrazličitijim oblicima ljubavi.
vrijeme: 10.02.2021.
url: https://volimdokumentarce.net/

Bliži se Valentinovo, taj dan u godini kad osjećamo pritisak romantične ljubavi upakirane u potrošački imperativ vječnog pitanja „s kim, gdje i kako provesti Dan zaljubljenih?“ jer veljača je navodno mjesec ljubavi, a na njezin 14. dan naprosto moramo provesti u romantičnom izlasku u dvoje.
 
Restart i Dokukino KIC na svojoj platformi „za očuvanje javnog i mentalnog zdravlja“ volimdokumentarce.net stoga donose antiromantični tematski ciklus koji nas podsjeća da se u ljubavi uživa i pati tijekom cijele godine, a ljubav nas čini istovremeno sretnima i nesretnima, oslobađa nas i zarobljava. Počevši od ove srijede, 10. veljače pa do srijede, 17. veljače bavimo se prikazima najrazličitijih oblika ljubavi i to kroz četiri dokumentarna ostvarenja koja će u ovom tjednu biti snižena u pola cijene, točnije za iznos od desetak kuna (1,5 dolara) uz korištenje promotivnog kôda SAMOLJUBAV.
 
Opširnije…