Preskočite na glavni sadržaj

Početak godine u MaMi i oko MaMe

Iako je klub MaMa zbog epidemioloških mjera i dalje zatvoren za korisnike, MaMin tim vrijedno radi na novim programima i sadržajima.
vrijeme: 08.02.2021.
url: https://mi2.hr/

Prvi na redu je novi, treći ovogodišnji Cruising sa Srđanom Sandićem u kojem gostuje književnik Ivica Prtenjača. Razgovor iz “Studija Hacklab” možete pratiti uživo putem Facebook Livea, ili pogledati naknadno na MaMinom YouTube kanalu.

Početak godine u Multimedijalnom institutu obilježila su nova izdanja, među kojima izdvajamo esej Tu nema ničega! Dubravke Ugrešić, praćen fotografskom serijom Davora Konjikušića. 

Koncem prošle godine objavljena je knjiga eseja o znanstvenoj fantastici Head in the Stars novozelandskog autora Stephena Zepkea kojoj su posvetili posebnu epizodu našeg novog videocasta MaMa na zahtjev.

Knjiga je objavljena u suradnji s Drugim morem, u sklopu programskog pravca Dopolavoro projekta Rijeka 2020. U istoj suradnji krajem veljače održava se izložba Crvena škola Dubravke Ugrešić, kojom se proslavljena književnica predstavlja u novoj ulozi.