Preskočite na glavni sadržaj

Nastup na Virtualnoj pozornici KUC-a Travno – poziv

Kulturni centar Travno je odlučio pozvati razne izvođače da nastupe na njihovoj Virtualnoj pozornici. Cilj je promocija umjetnika i dobra zabava publike, a prijave se zaprimaju do 15. veljače 2021.!
prijava: 15.02.2021
url: https://kuctravno.hr/

Pokaži što znaš – nasmij nas, rasplači, oduševi. Pozivamo te da snimiš kratki video u maksimalnom trajanju od dvije minute i pokažeš nam čime se baviš i što znaš, koje su tvoje vještine i umijeće. Snimke ne moraju biti profesionalne kao ni izvedbe.
 
Uz video je potrebno poslati ime i prezime, grad i zemlju iz koje dolazite te jednu rečenicu kojom opisujete svoju točku.

Žiri će odabrati sadržaje koje ćemo zatim objavljivati na našoj Facebook i Instagram stranici pojedinačno, dok će objedinjeno izdanje doživjeti i na našem YouTube kanalu.
 
Prijave se zaprimaju do 15. veljače 2021. godine na e-mail adresu goga@kuctravno.hr. Video ne smije sadržavati glazbu zaštićenu autorskim pravima.
 
Ovaj projekt nije natjecateljskog karaktera. Želja nam je promovirati talent i vještinu i ujedno zabaviti našu virtualnu publiku.