natječaj

Prijave za nagradu 'Kulturna atrakcija godine'


vrijeme: 20.07.2018.
prijava: 13.08.2018.

Otvorene su prijave za dodjelu Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Nagrada se dodjeljuje u šest kategorija, među kojima je i - Kulturna atrakcija godine.
 
Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada projekt je Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.
Kandidature se zaprimaju u sljedećim kategorijama: Nagrada za održivi turizam; Inovacija godine; Kulturna atrakcija godine; Turistički događaj godine; Rekreacija i zabava; Plaža godine.

Nagrada „KULTURNA ATRAKCIJA GODINE“ dodjeljuje se kulturnim turističkim atrakcijama regionalne/nacionalne razine atraktivnosti koje doprinose turističkom iskustvu destinacije.
Za natjecanje u ovoj kategoriji prijavljuju se turističke atrakcije u domeni kulture koje godišnje ostvare preko 20.000 posjeta. Nagrada se uručuje atrakcijama koje se mogu posjetiti u njihovo objavljeno radno vrijeme.
Turističke atrakcije koje se ovdje prijavljuju isključuju događaje, no mogu biti npr.: muzeji, izložbe, galerije, dvorci, i sl.

Krajnji rok podnošenja kandidatura je 13. kolovoza 2018. godine.

Tekst poziva i informacije o prijavi pročitajte na:
https://www.htz.hr/hr-HR/projekti-i-potpore/godisnje-hrvatske-turisticke-nagrade/kulturna-atrakcija-godine

(D.H.F., 23.07.2018)