Preskočite na glavni sadržaj

Objavljen poziv na sudjelovanje na Izložbi hrvatskog dizajna 19/20 online

Hrvatsko dizajnersko društvo (HDD) poziva na prijavu za sudjelovanje na jedanaestoj bijenalnoj Izložbi hrvatskog dizajna 19/20, koja se ove godine prvi put odvija na novoj online platformi od listopada 2020.  Rok za prijavu na sudjelovanje na Izložbi hrvatskog dizajna 19/20 online produljen do 31. srpnja!
vrijeme: 19.06.2020.
prijava: 31.07.2020
url: https://izlozba.dizajn.hr/prijava/

Predstavite svoje radove u novoj reprezentativnoj tiskanoj publikaciji Pregled hrvatskog dizajna na 300 stranica, koja već 21 godinu dokumentira najbolje dizajnerske projekte u Hrvatskoj.

Natječite se za Nagrade Hrvatskog dizajnerskog društva, najprestižnije domaće strukovne nagrade u području dizajna koje se dodjeljuju u 8 profesionalnih i 8 studentskih kategorija!

Najbolji radovi bit će predstavljeni i na Izložbi nagrađenih radova u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu u studenom 2020.

Ovogodišnje kategorije su: Dizajn vizualnih komunikacija, Industrijski / produkt dizajn, Dizajn u digitalnim medijima i dizajn interakcija, Dizajn ambalaže, Modni i odjevni dizajn, Cjeloviti projekt / proizvod, Prostorne i grafičke intervencije i sistemi, Cjeloviti projekt / proizvod te Koncept / inicijativa / kritički dizajn.

Rok za prijavu je 17. srpnja 2020. Rok za prijavu na sudjelovanje na Izložbi hrvatskog dizajna 19/20 online produljen do 31. srpnja!

Tekst Poziva i prijave na:
http://dizajn.hr/blog/poziv-na-sudjelovanje-na-izlozbi-hrvatskog-dizajna-1920/