Preskočite na glavni sadržaj

Knjižnični stacionari Gradske knjižnice Poreč otvoreni za korisnike

Knjižnični stacionari Gradske knjižnice Poreč, kojima knjižnica širi knjižničnu mrežu i do mjesta udaljenijih od porečkog gradskog središta, nastavljaju s radom. Korištenje knjižničnih stacionara je besplatno!
vrijeme: 22.05.2020.
url: https://www.knjiznicaporec.hr/
Djelatnice Gradske knjižnice Poreč izvršile su pročišćavanje postojećeg fonda i razvrstavanje noviteta u stacionaru u Červar Portu, koji je obogaćen za više od 1.500 novih naslova; od beletristike, knjiga za djecu različite dobi pa sve do građe stručnog sadržaja. S nadopunom noviteta, zbirkom na slovenskom jeziku te knjigama koje su u stacionar pristigle donacijama građana, fond knjižničnog stacionara sada broji oko 4.000 jedinica knjižne građe. Prostor červarskog stacionara omiljeno je okupljalište za lokalno stanovništvo, brojne zaljubljenike u knjige, a u ljetnim je mjesecima obvezna stanica i za domaće i strane goste. Radno vrijeme je četvrtkom od 15 do 17 sati.

 

Vrata ponovno otvaraju i stacionari u Baderni i Novoj Vasi. Knjižni fondovi ovih dvaju stacionara također su prethodnih mjeseci obogaćivani i pročišćavani te pozivamo sve mještane da pronađu među bogatom ponudom nešto za sebe. Radno vrijeme knjižničnog stacionara Baderna je subotom od 10 do 12 sati, dok je knjižnični stacionar Nova Vas otvoren utorkom od 17 do 19 sati.