predavanje, tribina

Razgovaraonica Ispeci pa reci! - grupa za diskusiju u Velikoj Gorici


vrijeme: 13.03.2018. 18 h
mjesto: Velika Gorica; Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

U Gradskoj knjižnici Velika Gorica ovoga ožujka kreću jednomjesečna okupljanja Razgovaraonice Ispeci pa reci!, grupe koja će se okupljati radi rasprave na različite teme: kultura, povijest, umjetnost, psihologija, zdravlje, odnosi, obrazovanje, tradicija i baština, svakodnevica koja nas okružuje…
 

Rasprave/razgovori će se odvijati pod vodstvom dviju mentorica, pedagoginje Marije Ajše Peuc i književnice Nade Mihoković Kumrić koje će se izmjenjivati, a teme će birati na temelju prijedloga sudionika razgovora. Uvodničari će se izmjenjivati za svaku pojedinu temu.

 

Razgovaraonica Ispeci pa reci! namijenjena je svim odraslim sugrađanima starijima od 18 godina, a cilj ovakvog okupljanja je naučiti izražavati svoja mišljenja na konstruktivan način, ali prije svega razvijanje kulture dijaloga i poštovanja za tuđa i različita mišljenja i stavove.

 

Prvi sastanak održat će se u utorak 13. ožujka 2018. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37, a do tada se trebate prijaviti za sudjelovanje putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili osobno u knjižnici (navesti ime i prezime, e-mail ili telefonski kontakt).

 

(R.P.B., 09.03.2018)