Preskočite na glavni sadržaj

Izložba Ive Bolfek u AK galeriji

U petak, 13. prosinca, u 20 sati, u koprivničkoj AK galeriji, otvara se četvrta u nizu “Izložba prije izložbe”: samostalna izložba jedne od novih članica udruge Atelieri Koprivnica, Ive Bolfek.
vrijeme: 13.12.2019.
mjesto: AK galerija, Kampus, Koprivnica

Fotografija AK galerija.Dvadesetak slika u tehnici ulja na platnu i tempere na papiru nastalo je u 2019. godini u prostorima Ateliera Koprivnica, a nude nam (pomalo voajerski) pogled autorice na prisutnost sveopće odsutnosti u današnjem svijetu. Ove se godine krenulo sa projektom svojevrsnih pop-up izložbi pod nazivom „Izložba prije izložbe“ na kojima se predstavljaju članovi Ateliera Koprivnica i koje služe kao podsjetnik da su ateljei prostor u kojem se radi svakodnevno. Bez čekanja prilike da se radovi poslože u neku konkretnu seriju, da prođu na nekom natječaju za izložbu ili da se izlože na Danima otvorenih vrata, bez obaveze otvorenja i velikih najava, na ovim izložbama autori izlažu samostalno ili skupno, kombiniraju stare i nove radove, povezuju se tematski ili naprosto u svom ateljeu i(li) prostoru AK galerije prezentiraju ono što nastaje u radnim prostorima kroz cijelu godinu.

Izložba ostaje otvorena do nedjelje, 15.12., od 17 do 19 sati

Iva Bolfek (1987.) rođena je u Koprivnici. Diplomirala je likovnu pedagogiju na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. od 2011.godine zaposlena u Gimnaziji „Fran Galović“ na radnom mjestu profesora likovne umjetnosti. Izlagala je na nekoliko skupnih izložbi. Članica je udruge Atelieri Koprivnica.

Opširnije:
https://www.facebook.com/events/983254808709965/