festival

Međunarodni festival dizajna Plan D 2017.


vrijeme: 27.09.2017. - 01.10.2017.

Upoznajte se s programom osmog izdanja festivala donedavno poznatog kao DAN D, koji ima novi format i novo ime – PLAN D! Festival, koji organizira Hrvatsko dizajnersko društvo u partnerstvu s Tehničkim muzejem Nikola Tesla, održat će se već sljedećeg tjedna, od 27. rujna do 1. listopada 2017. u prostoru diskonta iza Tehničkog muzeja.  

Tema ovogodišnjeg međunarodnog festivala dizajna PLAN D je TEHNOOPTIMIZAM / TEHNOPESIMIZAM, a u programu izdvajamo nekoliko domaćih i međunarodnih izložbi, predavanja, radionica i performans. Više detalja pročitajte u nastavku.

Trajni dio programa Plana D je, naravno, onaj izložbeni. U ovoj godini priređene su čak četiri izložbe, uključujući tradicionalnu natječajnu Međunarodnu izložbu mladih autora, zatim tematsku izložbu Tehnooptimizam / Tehnopesimizam, izložbu Eksperimentalno izdavaštvo te gostujuću izložbu How to Do Things with Objects Nine Paim i Emilie Bergmark. Naslovi svakog od dolje navedenih sadržaja ujedno su i linkovi na detaljnije informacije o njima.

 

  
 
Tagovi: dizajn, plan d