natječaj

PDP Creative Media Conference 2017 - poziv na sudjelovanje


prijava: 15.09.2017.

Organizator PDP Conference 2017, Novi Sad, poziva umjetnike, dizajnere i fotografe na sudjelovanje u međunarodnom natječaju raspisanom u dvije kategorije - dizajn plakata i fotografija. Deveta po redu PDP konferencija kreativnih medija bit će posvećena temi 'As It Should Be'. Natječaji su otvoreni do 15. rujna 2017. 

Od 19. do 22. listopada 2017. godine bit će održana deveta po redu PDP konferencija kreativnih medija, u prostoru Studentskog kulturnog centra Fabrika u Novom Sadu, Srbija.

Tema konferencije - 'As It Should Be' govorit će o tome kako baviti se vizualnom komunikacijom znači preuzeti odgovornost za kreiranje, poticanje i mijenjanje kolektivnog mišljenja. Snažan alat je u rukama vizualnih stvaraoca, stoga temom 'As It Should Be' potičemo razmišljanje - da li i na koji način umjetnikov rad olakšava ili uljepšava čovjekovu stvarnost? Kroz predavanja i radionice učit ćemo što je stvarno važno u procesu kreiranja koncepta, kao i kako kroz flert forme i funkcije postići estetski i upotrebni maksimum. Također, tema 'As It Should Be' dati će odgovor na pitanje na koji način kreativne industrije mogu utjecati na regeneraciju društva i poboljšanje života ljudi na osobnom i kolektivnom nivou.

Natječaj za izložbu plakata - Design As It Should Be

Fotografski natječaj - Capture THE Moment: As It Should Be
 
Poziv

https://www.facebook.com/pdp.novisad

(D.H.F., 30.08.2017)