najave

Slavljenička izložba Charlie designa u Šibeniku


vrijeme: 01.08.2017. - 15.08.2017.
mjesto: Šibenik, Galerija sv. Krševana

Izložba CHARLIE 30/ Lori Was Here otvara se u Galeriji sv. Krševana u Šibeniku večeras, 1. kolovoza u 22 sata, a trajati će do sredine mjeseca.

Slavljenička izložba Charlie designa, 30 godina rada ovog kultnog brenda, započela je u svibnju u HDLU u Zagrebu, a ovdje je predstavljena kao svojevrstan performans u najstarijoj sakralnoj građevini u Šibeniku; romaničkoj crkvici Sv. Krševana preuređenoj u muzej, koji će biti fantastična kulisa za Loredaninu avangardnu verziju definicije njenih snova. Odjevne instalacije, svojevrstan vremeplov kroz najzanimljivije fotografije Charlija iz prijašnjih kolekcija, te izložba fotografija velikih formata, sigurno će biti jedna od zanimljivih događanja ovog ljeta na obali te na najbolji način pokazuju duh ovog kultnog brenda. Lori s lakoćom gradi svoje priče i njen rukopis je više nego prepoznatljiv.
Njene vizije inspiracija su mnogima.

Uvodni govor održat će Mare Milin, dugogodišnja suradnica Charlija i nezamjenjiva u nastanku neponovljivih kampanji, te Katarina Marić filmska kritičarka, muza  i nećakinja Loredane.

www.facebook.com/events

(D.H.F., 01.08.2017)