predstavljanje

G • Točka: Grad u Gavelli s Kristianom Novakom i Stipanom Tadićem


vrijeme: 17.03.2017. 21:30
mjesto: Kazalište Gavella
organizator: Festival europske kratke priče i Centar za kreativno pisanje u suradnji s kazalištem Gavella

Peto izdanje  G • točka: Grad u Gavelli s Kristianom Novakom i Stipanom Tadićem, održat će se u petak, 17. ožujka, u 21:30, u foajeu Kazališta Gavella.
Pozivamo vas na petu G • točku na kojoj razgovaramo, čitamo i slušamo istinske magove u svojim umjetnostima: novi roman Kristiana Novaka „Ciganin, ali najljepši“ slave i hvale kritika i čitateljstvo, a po romanu „Črna mati zemla“ uskoro gledamo i predstavu, dok hiperrealističnog slikara, ilustratora i strip-crtača Stipana Tadića nazivaju jednom od najvećih mladih zvijezda domaćeg likovnog neba.
 
Muzički stage na ovoj G • točki premijerno žare i pale osebujni Zagreb Balkan Jazz Band, a odabrane ulomke iz Novakovog „Ciganina“ izvest će studentice Akademije dramskih umjetnosti.

S našim gostima razgovaraju Ivan Jozić i Vladimir Šagadin. Ulaz je besplatan, osigurajte svoje mjesto na vrijeme, vrata otvaramo u 21 sat.

Kako je bilo na prošloj G • točki pogledajte u videu.

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora ili autorice.
 
Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Centar za kreativno pisanje u suradnji s kazalištem Gavella.

 
 

(L.V., 14.03.2017)