predstavljanje

Homo Viator - susreti i putovanja u tri koraka


vrijeme: 23.02.2017.
mjesto: Zagreb, Crafter‘s Lav, Opatička 2 (kod Kamenitih vrata)

Predstavljanje edukativno-turističkog projekta Homo Viator održat će se u Zagrebu 23. veljače 2017. Riječ je o inovativnom konceptu putovanja inspiriranim knjigom, prirodom i umjetnostima...

Avantura inspirirana knjigom, prirodom i umjetnostima

Homo Viator jedinstveni je spoj zanimljivih susreta i putovanja za stvarno znatiželjne. Vjerujemo da putovanje, uz zabavu, uzbuđenje i kratki bijeg od svakodnevice, može biti i idealna prilika da uz nepoznata mjesta otkrijemo i nepoznato u nama samima. Naši interaktivni zagrebački susreti i putovanja u malim grupama inspirirani su knjigom, prirodom i umjetnostima.
 
Inovativni koncept: putovanje u tri koraka

Na susretima prije putovanja upoznajemo destinaciju kroz radionice, predavanja, čitalački klub, dijalog s gostom iznenađenja. Na putovanju ne žurimo, najpoznatija mjesta i atrakcije promatramo iz novih perspektiva, otkrivamo obične dijelova grada i manje poznate lokalne posebnosti, družimo se s lokalcima. Idemo dublje od ušminkane turističke slike. Inspiracija su nam najpoznatiji svjetski pisci i umjetnici. Poslije putovanja želimo stečene dojmove jače upisati u sebe, razgovarajući i dijeleći nova iskustva.

Predstavljanje projekta održat će se 23. veljače u 19 sati, u zagrebačkom caffe baru Crafter's Lav.

www.homoviator.net
www.facebook.com/viator.net


(D.H.F., 16.02.2017)

Tagovi: homo viator