Preskočite na glavni sadržaj

Mary May na Akustici u Rockmarku

Kantautorica Mary May na krilima hvaljenog i Porinom nominiranog debi albuma po prvi put će nastupiti u sklopu Akustike u Rockmarku, u utorak, 16. travnja. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!
vrijeme: 16.04.2019. 19 h
mjesto: Zagreb; Rockmark, Berislavićeva 13
url: http://www.facebook.com/akustikasession

Hvaljena glazbenica ovom će prilikom na malenoj pozornici u Berislavićevoj 13 publici u rijetkom akustičnom izdanju predstaviti svoj album prvijenac. "Akustika je pravo osvježenje, jer ćemo samo za ovu priliku pripremiti pjesme u ogoljenoj verziji, a tko zna gdje će nas to odvesti!", otkriva sama glazbenica uoči tog nastupa.

 

Kako to obično biva s prikrivenim glazbenim draguljima, njen debitantski singl "Softest Tune" gotovo se pa iznenada pojavio na internetu i domaćim glazbenim portalima, predstavljajući Mary kao novo ime naše glazbene scene. Korak po korak, s novim autorskim pjesmama uslijedili su i zamijećeni nastupi na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, a ona sa svojim bendom sve više zaokuplja pažnju publike i kritike.

 

Krajem listopada 2018. objavila je spomenuti album prvijenac "Things You Can't Put Your Finger On", koji je opravdao sva očekivanja te se našao u top-listama najboljih izdanja 2018. godine u brojnim medijskim osvrtima.

 

2019. godinu započela je rasprodanim koncertom u zagrebačkoj Močvari, u sklopu programa "Začarana Močvara", što joj je ujedno bio i prvi samostalni koncert te službena promocija albuma prvijenca. Publiku je začarala, a još jedno priznanje kritike stiglo je u vidu nominacije za nagradu Porin (u kategoriji "Najbolji album alternativne glazbe").

 

Kako Mary May i njen prateći bend zvuče u akustičnom izdanju, publika će moći doživjeti na novom izdanju Akustike u Rockmarku, u utorak 16. travnja.