Preskočite na glavni sadržaj

Dječji kutak na SuperUhu

I ove godine se organizira 'Dječji kutak na SuperUhu', u kojem će djeca moći provesti vrijeme u zajedničkom druženju i igranju, sve uz nadzor učiteljice razredne nastave čime se nastavlja tradicija family-friendly festivala. 'Dječji kutak' namijenjen je djeci od 5 do 12 godina, ulaz na festival i u kamp je za njih besplatan, a otvoren je svih pet festivalskih dana!
vrijeme: 06.07.2018.
prijava: 01.08.2018
mjesto: Primošten
url: https://www.facebook.com/zedno.uho
Dječji kutak je čuvaonica i igraonica za djecu od 5 do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, iza glavno festivalskog backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii, te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave. Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu.


Pristup “Dječjem kutku” imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu “Dječjeg kutka” stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete. Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” festivalskog backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.


Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, “Dječji kutak” je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na zednouhi@gmail.com do 1.8. U subject maila napišite “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”, a u tekstu maila ime ili imena djece koju prijavljujete, njihov datum rođenja, te vaše ime, prezime i broj mobitela.