koncert

'Mangroove' predstavlja novi album u klubu 'Sax!'


vrijeme: 17.12.2015. 21 h
mjesto: Zagreb; klub Sax!, Palmotićeva ulica br. 22/2

Povodom izlaska novog studijskog albuma 'Sami' grupa Mangroove održat će koncertnu promociju u četvrtak, 17. prosinca, u kultnom zagrebačkom klubu Sax! Početak programa predviđen je za 21 sat.

Album, čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear, a uz aktualni singl, nježan i radiofoničan 'Pokušaj' (feat. Dado Topić & Igor Geržina) koji i dalje osvaja top ljestvice, album sadrži sveukupno 11 pjesama uključujući i prethodne singlove 'Ljubavna', 'Nije da me ne voliš' i 'Sami'.

'Sami', treći po redu album Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ono Dade Topića, Tedija Spalata, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.  

Novi album ove kreativne soul funk grupe dobio je sjajne kritike i odlične recenzije koje su između ostalog i potvrdile da se Mangroove s albumom 'Sami' prometnuo u „najkvalitetniji domaći pop sastav u ovome trenutku“.

Mangrooveu će se u Saxu, kao gost na pjesmi 'Pokušaj', pridružiti naš poznati saksofonist Igor Geržina uz pjevača Nikolu Marjanovića, a u tijeku večeri bend će podržati i vrsni instrumentalisti Vojkan Jocić i Viktor Lipić.


(R.P.B., 16.12.2015)