koncert

Humanitarna božićna priredba 'Pričaj mi'


vrijeme: 14.12.2015.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog

Tradicionalna božićna priredba Lions kluba Kontesa Nera posvećena Centru za stručnu psihološku pomoć djeci i roditeljima 'Pričaj mi' održat će se u ponedjeljak, 14. prosinca 2015. s početkom u 19 sati, u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. 
 
Osnovna zadaća Centra Pričaj mi  je pomaganje djeci koja se nalaze na liječenjuna odjelima onkologije i hematologije u Klaićevojbolnici i njihovim roditeljima, pružanjempsihološkepomoćii pričanjemterapijskih prica djeci, kako bi im olakšalisituaciju u kojoj se trenutno nalaze.

Program je vrlo raznolik i  okuplja vrhunske umjetnike s različitih područja djelovanja kako bi zajednički pomogli.

Crvena nit vodilja koja sve sudionike u ovoj prekrasnoj priči povezuje je bajkovnica autorice Ivane Bjelica Vile s flautama inspirirane Zagrebačkim ansamblom flauta, koja kroz devet kratkih priča upoznaje male čitatelje s jednim čarobnim svijetom u kojem su na mjesto nota došle riječi upućene djeci koja žele otkriti što je to ples vila i kakve to mudrosti njihove priče kriju. Predivne ilustracije u bajkovnici napravile su Dara Pantelić i Lorena Matić.

Uz glazbu i bajkovnicu, posjetitelji će uživati u  izložbi  umjetničkih fotografija "Glazba - to su oni" Tomislava Veića. Nasupaju Mariachi Los Caballeros, Dubravka Šeparović - Mušović, Domagoj Dorotić i Zagrebačkiansambl flauta a za dobro raspoloženje nakon koncertapobrinuti će se Ricardo&friends. Više pročitajte na mic.hr.

(D.H.F., 11.12.2015)

Tagovi: koncert, glazba