Preskočite na glavni sadržaj

The Frajle: Ljubav na dar - humanitarni koncert

Koncert grupe The Frajle održat će se u Gradskom kazalištu 'Zorin dom' u Karlovcu, u subotu, 3. ožujka od 20 sati, u organizaciji Udruge za djecu s teškoćama u razvoju 'Zvončići'. 
vrijeme: 03.03.2018.
mjesto: Karlovac, Gradsko kazalište Zorin dom Karlovac

Udruga Zvončići jedina je udruga u Karlovačkoj županiji koja pruža rehabilitaciju djeci s najtežim teškoćama u razvoju. Kako bi proširili, upotpunili i poboljšali rad Udruge, cilj je uvođenje ABA terapije svim zainteresiranim korisnicima dugoročno bez naknade.
ABA (Applied Behavior Analysis) terapija je znanstveno dokazana metoda kojom se može pomoći djeci s autizmom i drugim poremećajima u razvoju, te ima za cilj naučiti dijete ponašanju koje će mu pomoći u svakodnevnom funkcioniranju. Udruga ima za cilj prikupiti financijska sredstva kojima bi se pokrili troškovi obvezne supervizije ABA terapije na minimalno godinu dana korištenja ove nužno potrebne terapije djeci s autizmom i drugim teškoćama u razvoju.

Humanitarnoj akciji za ABA terapiju priključile su se četiri dame, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice grupe The Frajle. Četiri vokala i dvije akustične gitare, nastupi s kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni te privlače publiku različitih glazbenih usmjerenja.The Frajle uspijevaju tijekom koncerata podjednako držati publiku napetom izvodeći glazbene brojeve koje stilski obuhvaćaju čardaš, pop rock, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se čine poput kabaretske družine, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

http://www.zorin-dom.hr/