Preskočite na glavni sadržaj

Koncert grupe Holographic Human Element

Travnički trojac Holographic Human Element će u subotu, 24. veljače, u zagrebačkom klubu 'Pločnik' održati koncertnu promociju hvaljenog debitantskog albuma 'Philophobia'. Nastup počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan!
vrijeme: 24.02.2018. 21 h
mjesto: Zagreb; Klub Pločnik, Međimurska 21
url: https://www.facebook.com/plocnikzg
Holographic Human Element je koncertno poprilično aktivan diljem Europe i njihova glazba doslovno ne poznaje granice. Pjesme s albuma su predstavili u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Poljskoj, Nizozemskoj, Češkoj, Slovačkoj, Belgiji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Litvi, a u više navrata su svirali i u Hrvatskoj, gdje su uvijek rado viđeni gosti. Zašto je to tako, provjerite 24.2. u Pločniku.
 
Holographic Human Element je instrumentalni bend koji svira eksperimentalnu glazbu i modernu klasiku protkanu elementima new age-a i progresivnog post-rocka. Vodi vas na jedinstven put uvida u vaše vlastite osjećaje. Osnovani su 2011. godine i od tada odsvirali brojne koncerte diljem Europe te osvojili nagrade na nekoliko festivala, od kojih se posebno ističe pobjeda na Zaječarskoj gitarijadi, koju su izborili u konkurenciji 218 bendova. HHE su Tihana Martinović (klavijature), Adnan Đonlić (gitare) i Ajdin Škulj (bubnjevi).