Preskočite na glavni sadržaj

Akcija 'Svi za knjigu, knjiga za svakoga!' u utorak ponovno u Booksi

Novo izdanje akcije 'Svi za knjigu, knjiga za svakoga!' zagrebačkog književnog kluba Bookse održat će se u utorak, 6. veljače, kada će ljubiteljima čitanja sve knjige kluba biti dostupne uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi.
vrijeme: 06.02.2018.
mjesto: Zagreb; KK Booksa, Martićeva 14d
url: http://booksa.hr/
 

Riječ je o knjigama koje Booksi doniraju njezini članovi, prijatelji, suradnici i ostali ljubitelji knjige, a izbor je vrlo šarolik –  od proze (od klasika do najnovijih izdanja), preko poezije (domaće i prevedene), proze na engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom, stručnih knjiga (lingvistika, teorija i povijest književnosti, prirodne znanosti…), knjiga o vizualnim umjetnostima, do knjiga za djecu i publicistike.

 

Svi koji dođu u Booksu u utorak, 6. veljače od 16 do 21,30 sati moći će za deset kuna predložene donacije odabrati knjigu za sebe. Oni koji se i učlane u klub Booksa (članarina iznosi 10 kuna i traje godinu dana), dobit će na poklon knjigu "8 metara knjiga", u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastale i kako izgledaju njihove biblioteke.

 

"Ovo je akcija koja nam je jako draga jer koristi svima. Oni koji imaju višak knjiga imaju ih gdje donirati, ne moraju ih baciti. Oni koji žele doći do rjeđih ili zanimljivijih naslova također dođu na svoje, a mi smo sretni da smo prostor okupljanja i prostor u kojem knjige cirkuliraju, čitaju se, razmjenjuju, ne skupljaju prašinu", poručuju iz Bookse. (Hina)