Preskočite na glavni sadržaj

Počele prijave na 4. Production In Pulske filmske tvornice

Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 4.Production In – koji je namijenjen svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja dokumentarnog i eksperimentalnog filma u tri dana; od ideje do realizacije.
vrijeme: 03.11.2017.
mjesto: Zagreb
url: http://www.pulskafilmskatvornica.hr/

Na ovoj besplatnoj intenzivnoj radionici koja će se održati od 3. do 5. studenog deset autora će realizirati svoj film pod vodstvom redatelja, snimatelja i pisca Zorka Sirotića, redatelja i scenarista Tome Zidića, montažera i snimatelja Martina Šatovića, producenta i montažera Marka Zdravkovića-Kunca te filmske autorice i organizatorice radionice Sande Letonje-Marjanović.
 
Production in se sastoji od tri dijela -  razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, a tema je „Mogućnosti dijaloga“. Namijenjen je svim kreativnim snagama Vodnjana - srednjoškolcima, glazbenicima, likovnim umjetnicima, medijskim djelatnicima, glumcima, plesačima, skejterima,... - sa i bez prethodnog iskustva rada s kamerama i montažom, ali sa iskustvom stvaranja i realizacije ideje u bilo kojem mediju. Uvjet sudjelovanja je prisutnost na radionici tijekom svih dana njezina trajanja, a u prijavici koja je dostupna na poveznici http://www.pulskafilmskatvornica.hr/prijava-na-4-production-in/ potrebno je priložiti skiciranu ideju filma i prethodno iskustvo.
 
4. Production In Pulske filmske tvornice financijski podupiru Hrvatski audiovizualni centar, Zaklada Kultura Nova te Grad Vodnjan. Partneri su Društvo „Naša Djeca“ Vodnjan, Turistička zajednica Vodnjan i  Pučko otvoreno učilište Vodnjan, a sponzori su Castellier d.o.o. i restoran Buffalo.