radionica, kolonija

Vedran Relja: Robotika Noir


vrijeme: 20.06.2015. - 21.06.2015.
prijava: 16.06.2015.
mjesto: Zagreb; Kruge 48 / 2

Radionica 'Robotika Noir' pod vodstvom Vedrana Relje održat će se 20. i 21. lipnja u Radioninom labu, Kruge 48/2. 'Robotika Noir' radionica je na kojoj će polaznici izrađivati robotička bića koja će biti inspirirana povijesnim razdobljem i kulturom nazvanom Noir, te će se u elektronički kontekst utkati motivi iz Noir kinematografije. Prijave se primaju do 16. lipnja 2015.

Voditelj i polaznici tako će novim hibridnim elektroničkim bićima udahnuti ‘tamne strane’ ovog povijesnog perioda pokušavajući interpolirati zagonetnost, oniričnost i melodramatičnost u tehnologiju, ne izbjegavajući pri tome romantiziranost ili humor.

Radionica je podjednako namijenjena početnicima i naprednim polaznicima, te će svakoj grupi biti podijeljeni zadaci prema interesima.

Vedran Relja bavi se robotičkim inovacijama, te izrađuje tehnička rješenja i umjetničke instalacije za mnoge dizajnere i umjetnike, dijelove kazališne scenografije i rekvizite, dijelove za potrebe tuninga i styinga automobila, custom elemenata namještaja i pomagala za osobe s posebnim potrebama. Do sada nagrađen s bezbrojnim priznanjima u području tehnološkog razvitka i inovacija u inozemstvu i Hrvatskoj.

Datum:. 20. i 21. lipnja 2015., od 12 do 18 sati.
Broj polaznika: 12 max
Ciljana publika: učenici, studenti, umjetnici, wanna be hakeri, biolozi, dizajneri, arhitekti, programeri, DIY entuzijasti, glazbenici, ljudi svih dobi i profesija.

Prijaviti se možete na e mail radiona.org@gmail.com do 16. lipnja točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Maksimalan broj polaznika je 12.

Opširnije…

(R.P.B., 25.05.2015)