koncert, najave

Humanitarni koncert Ansambla LADO


vrijeme: 27.04.2015. 19,30 h
mjesto: Zagreb; KD Vatroslava Lisinskog

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO održat će 27. travnja humanitarni plesni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem.

Atraktivan program nudi rjeđe izvođene koreografije. Tako će publika nakon dugo vremena ponovno vidjeti Lijepu moju Moslavinu, Stare splitske plesove, Baranjske plesove, Kordunske plesove, Podravske sate, Tajnovitu Bilogoru, Goranski bal i druge.

Koncert počinje u 19,30 sati, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je humanitarnim projektima Hrvatskog Crvenog križa. Ulaznice po cijeni od 80,00 i 120,00 kuna mogu se kupiti na blagajni i web stranicama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te na svim Dekodovim mjestima.

„LADO, kao jedini profesionalni folklorni ansambl u državi uvijek potiče i osjeća potrebu za angažiranjem na humanitarnim projektima. Tako smo ove godine već održali humanitarni koncert u Samoboru za opremanje Caritasove Sigurne kuće, dok ćemo nakon ovog koncerta u Lisinskom, 9. svibnja, održati i humanitarni plesni koncert u Kazalištu Gavella u suradnji s Plavim telefonom“, kazao je ravnatelj Lada Krešimir Dabo.

(R.P.B., 17.04.2015)