predstavljanje, koncert

Best of live - KvARTovski demo bendovi 2014.


vrijeme: 20.01.2015. - 27.01.2015.20 h
mjesto: Zagreb; Vintage Industrial Bar, Savska 160

U sklopu projekta KvARTovski demo bendovi 2014. snimljen je i glazbeno-dokumentarni film na kojem je zastupljeno 15 najboljih bendova koji su nastupili na četiri koncerta. Projekt završava promocijom DVD-a i CD-a 'Best of live - KvARTovski demo bendovi 2014.' i koncertima svih bendova koji su sudjelovali u ovom projektu KvARTure, koji će se održati u Vintage Industiral Baru 20. i 27. siječnja, s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan!

Na prvoj večeri službene promocije nastupit će: Ministarstvo napada, Robija Hrvata, ČudNoReĐe, Kʹo Zmaj, TarzanPanter, dok će 27. siječnja u Vintageu svirati Črni pes, Exit, Razlika, Perle, Mnogi Drugi i Altra.

Ovaj je program realiziran u sklopu KvARTure, projektnog umrežavanja centara za kulturu grada Zagreba, a u projektu je sudjelovalo pet zagrebačkih centara za kulturu: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Centar za likovni odgoj.  

Na svakom od četiri koncerta nastupili su kvartovski bendovi i bendovi gosti iz drugih kvartova. Cilj je projekta razviti i promovirati urbanu kulturu kvartova grada Zagreba te ujedno pozicionirati centre za kulturu kao žarište iste.

Zagrebački centri za kulturu projekt KvARTovski demo bendovi, planiraju nastaviti i u 2015. godini, a novi natječaj bit će raspisan u ožujku.

(R.P.B., 16.01.2015)