Preskočite na glavni sadržaj

MFF - besplatni koncerti na kraju svakog festivalskog dana

Osim s brojnim filmovima istarski gradić Motovun će tijekom popularnog međunarodnog filmskog festivala od 26. do 30. srpnja biti ispunjen raznovrsnim glazbenim programom - besplatni koncerti rocka, punka, repa i folka održavat će se na kraju svakog festivalskog dana... 
vrijeme: 26.07.2016.
mjesto: Annecy, France
url: http://bonobostudio.hr/

Za ovogodišnje, devetnaesto izdanje Motovun Film Festivala (MFF) najavljeni su nastupi Ede Maajke te grupa Kawasaki 3P, Jonathan, Nipplepeople, Kalascima i Filipa Motovunskog.

"Neki od izvođača kao što su Edo Maajka i Kawasaki 3P, nakon dugo vremena ponovno se vraćaju na brdo filmova, neki poput Filipa Motovunskog već su domaći, a neki dolaze prvi put", najavljeno je s MFF-a .

Među njima je tajanstveni elektropop dvojac Nipplepeople čije lice na nastupu nikad nećete vidjeti, a počastit će nas hitovima Sutra, Broj, Ne volim te, Balkan express i drugima, dodaje se.

Na visinu od 277 metara prvi put će popeti talijanska trans-folk skupina Kalascima, "energični veseljaci poznati po uspješnom kombiniranju elektronike i ritualne plesne Tarante".

U ritmu rocka iz Rijeke dolazi grupa Jonathan, iz Zagreba šank-pankeri Kawasaki 3P, a Edo Maajka predstavit će novi album s hitovima Ojojoj i No pasaran.

Bit će tu i Filip Motovunski, mladi dnb/joungle DJ, glazbenik i producent iz Motovuna, koji je ove godine, na desetu obljetnicu karijere izdao album "Ten Years Making Beats". On će svojim nastupom 30. srpnja zatvoriti glazbeni program festivala.

Ljubitelji diska doći će na svoje zahvaljujući slovenskom DJ kolektivu Tetkine radosti". (Hina)