natječaj

Otvorene prijave za Art koloniju 2014.


prijava: 15.05.2014.
mjesto: Labin

Pozivaju se svi zainteresirani mladi umjetnici do 30 godina starosti da se do 15. svibnja 2014. prijave na natječaj za izlaganje na Art kolonijama, i to iz područja vizualnih umjetnosti (likovne umjetnosti - slikarstvo, skulptura, grafika; fotografija, strip, instalacije, video umjetnost, Cyber Art, Public Art) te primijenjene umjetnosti (arhitektura, vizualni/industrijski/web dizajn, moda, digitalni radovi).

Projekt Art Kolonije u sklopu Labin Art Republike započeo je 2011. godine te se kontinuirano svake godine nastavlja sa svrhom promocije mladih umjetnika. Cilj je ovog projekta putem izložbi omogućiti mladim umjetnicima da se u svom ranom razvijanju oslobode te široj publici pokažu svoj stvaralački opus.

Labin Art Republika odvija se u periodu od 1. srpnja do 31. kolovoza svake godine u Crkvici Sv. Stjepana u Starom gradu Labinu.

U bogatstvu najrazličitijih likovnih identiteta Art kolonija rezimirala je do sada suvremene likovne situacije i stvorila komunikaciju na različitim autorskim razinama. Do sada je uspješnosti kolonije pridonijelo 17 mladih umjetnika iz cijele Hrvatske i regije.

Radove će selektirati umjetnički savjet Art kolonija na temelju kvalitete i originalnosti, a umjetnici su u potpunosti odgovorni za trošak i transport vlastitih radova. Rok za prijave je 15. svibnja 2014., a o rezultatima selekcije prijavljeni autori bit će obaviješteni putem e-maila i online na web stranicama i Facebook-u Labin Art Republike 25. svibnja 2014.

Obrazac za prijavu

Kontakt osoba za dodatne informacije:
Jelena Batelić, voditeljica Art kolonija
E-mail: jelena.batelic@gmail.com
Mob: 095/ 846 56 56

(I.P., 08.04.2014)