Preskočite na glavni sadržaj

Festival Perforacije traži volontere

Festival Perforacije ove se godine održava od 13. do 29. lipnja, u Rijeci, Splitu i Zagrebu, predstavljajući preko 20 novih produkcija s područja plesa, kazališta i performansa. Natječaj za volontere je otvoren za festivalska događanja u Zagrebu, od 25. do 29. lipnja, a prijave se primaju do 12. lipnja.
vrijeme: 13.06.2015.
prijava: 12.06.2015.
mjesto: Zagreb / Rijeka / Split
url: http://www.perforacije.org
Od ovogodišnjih zanimljivosti na festivalu istaknuli bismo već poznatu Noć performansa, premijerne izvedbe Damira Bartola Indoša i Tanje Vrvilo, Ine Sladić, Brune Isakovića i Studija za suvremeni ples, Martine Nevistić i BADcoa, gostovanje umjetnice Kate McIntosh (NZ/BE), Invazivnu večeru kao i prezentacije work-in-progressa umjetnica na rezidencijalnom programu udruge Domino.
 
Volonteri su potrebni radi realizacije programa i biti će uposleni u nekim uredskim poslovima za vrijeme festivala, te na svim drugim poslovima pri produkciji programa kao što su: blagajna i info pultovi te ured za goste.

Prijave za volontiranje zaprimaju se do 12. lipnja 2015. godine, a prijaviti se možete mailom na udrugadomino.marketing@gmail.com, a obrazac za prijavu možete skinuti OVDJE.