Preskočite na glavni sadržaj

Susret s publikom uz feedback metodu

Susret s publikom uz feedback metodu: Melita Spahić Bezjak i suradnici održat će se u subotu 11. travnja, od 12 do13 sati, u Zagrebačkom plesnom centru. Publici će se predstaviti Invisible Time, djelo u nastajanju u koprodukciji Hrvatskog instituta za pokret i ples s Muzičkim biennaleom, u koreografiji Melite Spahić Bezjak.
vrijeme: 11.04.2015. 12-13 h
mjesto: Zagreb; ZPC, Ilica 10
url: http://www.plesnicentar.info

Feedback metodu razvili su profesori i studenti pri DasArts akademiji izvedbenih umjetnosti u Amsterdamu kao jedan od alata u procesu rada na predstavi. Metoda je osmišljena kako bi umjetnicima tijekom rada na predstavi omogućila dobivanje produktivnih povratnih informacija od kolega.

Susreti s publikom uz feedback metodu zapravo su strukturirani, kontrolirani i moderirani razgovori s manjom grupom najčešće odabranih gledatelja, predstavnika različitih ciljanih skupina, pozvanom da prisustvuje jednoj probi.

Serija Susreta s publikom uz feedback metodu u Zagrebačkom plesnom centru namijenjena je svim umjetnicima u rezidenciji te ostalim zainteresiranim umjetnicima s kojima ZPC surađuje. Susreti su organizirani u suradnji s plesnom umjetnicom Martinom Nevistić i plesnom kritičarkom Jelenom Mihelčić, a u okviru europskog projekta Communicating Dance.

Ovo je jedan od načina kojima Zagrebački plesni centar nastoji proširiti interes publike za radove umjetnika koji su u rezidenciji, kao i mogućnost da publici pribiliži radne procese, ali i da uspostavi dinamičniju komunikaciju unutar naše plesne zajednice.

Koreografkinja: Melita Spahić Bezjak
Kompozitorica: Ana Horvat
Plesač: Zvonimir Kvesić
Udaraljkašica: Kaja Farszky