predstavljanje

Art Clubbing: Ignor, Candybalism, Yousofuzzy, Marina Mche, yem


vrijeme: 15.01.2013. 21 h
mjesto: Zagreb, Vip club, Trg bana Jelačića 9

U utorak, 15. siječnja, program Art Clubbing u zagrebačkom Vip clubu predstavlja: koncert grupe Ignor, Candybalism reviju, Yousofuzzy modni korner, izložbu fotografija Marine Mche te yem kolektiv. Ulaz je besplatan!

Ignor su osnovali Pajo (vokal, ritam gitara) i Matija (ex lead gitara) 2008., a krajem 2009. bend kreće s ozbiljnim radom. Originalnu postavu, zajedno sa njima, činili su još Ivan Bedeković (bas) i Saša Kalaba (bubnjevi), ali njih dvojica nakon nekog vremena napuštaju sastav te ih u listopadu 2009. zamjenjuju Luka Rukavina na basu i Filip Kolovrat na bubnjevima. U siječnju 2010. ignor odlazi u studio gdje snima svoje prve pjesme pod producentskom palicom Igora Ivanovića. Na bend su uvelike utjecali bendovi - Sum 41, Blink 182, NOFX, The Offspring, Green day... U svibnju 2011.ignor mijenja basista, u bend dolazi Sven Mekinec, a u kolovozu 2011.na mjesto lead gitarista dolazi Dario Sakoman. Od travna do lipnja 2012. ignor snima svoj debi album, koji u srpnju izdaje Dancing Bear. Album je producirao Mark Mrakovčić.

Candybalism
Unikatni, redizajnirani, reciklirani, ručno oslikani/rađeni odjevni predmeti i modni dodaci.

Yousofuzzy - modni korner

Marina Mche je mlada zagrebačka fotogafkinja. Završila je fotografski odjel u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna. Trenutno je na 2. godini studija Modnog i tekstilnog dizajna. Izložbom je odlučila prikazati zadnju kolekciju modnih fotografija nastalih u suradnji s modnom dizajnericom Ružicom Hodak i likovnim umjetnikom, akademskim slikarom-grafičarom Damirom Brčićem.

Za glazbenu podlogu bit će zaslužan yem kolektiv koji će vrtiti britpop/ britrock/ indie/ alternative rock glazbene uspješnice!

(R.P.B., 11.01.2013)