Preskočite na glavni sadržaj

Poljubit ću je uskoro, možda

Predstava Dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava 'Poljubit ću je uskoro, možda', u utorak, 4. studenog, u 20 sati, doživjet će svoju svečanu izvedbu na daskama kazališta u Cerskoj 1. Predstava je nastala u suradnji sa Studentskim ateljeom Dubrava.
vrijeme: 04.11.2014. 20 h
mjesto: Zagreb, Dječje kazalište Dubrava, Cerska 1
url: http://kazalistedubrava.hr/

Autor predstave je Šime Storić,  redateljica je Iva Lehunšek Panić, a igraju: Petar Atanasoski, Valentina Šokec, Iva Nimac, Davorina Bakota, Hrvoje Horvat, Diana Osmanović i Stela Švob.

Zajedničkim snagama predstavu su napravili: Sofija Waldgoni Tonković, Mirna Lehunšek, Leo Vukelić (scenografija i projekcije) i Vlatko Panić (glazbeni suradnik).

O predstavi:

Poljubit ću je uskoro, možda topla je ljudska priča smještena negdje na moru, negdje gdje su boje i mirisi mnogo intenzivniji.

Debeljuškasti dječak Filip stigao je na ljetovanje kod bake na more, kod bake koja peče najfinije fritule na svijetu. I baš tamo ispred bakine kuće, na molu, Filip upoznaje jedno društvo i jednu djevojčicu. Nova prijateljstva, nove dogodovštine, nove ljubavi…

Predstava govori o tome kako je to biti drugačiji. Biti drugačiji, kada imaš 12, 13 ili 14 godina! Biti drugačiji, baš onda kada ne želiš biti drugačiji! Stvarno vrijeme pisanja ove priče vrijeme je generacije Alana Forda, ali osjećaji i odnosi su bezvremeni i negdje se događaju baš sada…