Preskočite na glavni sadržaj

'PR u gostima' za bolju vidljivost kulturnih projekata

Biro Radost poziva organizacije koje djeluju na području izvaninstitucionalne kulture i žele poboljšati vidljivost svojih projekata na sudjelovanje u projektu PR u gostima. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 20. rujna.
prijava: 20.09.2014
mjesto: Zagreb
url: http://biroradost.hr
Cilj projekta PR u gostima je jačanje kapaciteta umjetničkih organizacija i organizacija u kulturi u komuniciranju s javnošću, bolja vidljivost kulturnih i umjetničkih projekata te istraživanje i razvoj novih modela komuniciranja s javnošću na području kulture. Sudionici će u sklopu projekta imati mogućnost unaprijediti svoje vještine i znanja o kreiranju komunikacijskih strategija, komuniciranju s medijima te korištenju društvenih mreža u svrhu promocije i razvoja publike.

Voditelji i članovi projektnih timova će kroz radionice zajedno s PR konzultantima razvijati strategije komuniciranja svojih projekta, dok će se njihova implementacija  provoditi uz online podršku tutora.
 
Prijave za sudjelovanje otvorene su do 20. rujna 2014. godine. Potrebno je na e-mail adresu info@biroradost.hr poslati sažetak o vašem projektu (do 1000 znakova), vašim potrebama i poteškoćama vezanim uz komuniciranje s javnošću te naravno kontakt. Sudjelovanje u projektu je besplatno, a broj sudionika ograničen.

Biro Radost je neprofitna udruga osnovana s ciljem poboljšanja vidljivosti organizacija i projekata  civilnog društva te pojedinaca koji djeluju na području kulture, umjetnosti, medija, ljudskih prava i  socijalnog  poduzetništva.

Biro Radost funkcionira kao servis za komuniciranje s javnošću koji nudi pomoć prilikom razvoja komunikacijskih strategije i vođenja  odnosa s  javnošću već od faze pripreme projekta. Osmišljava i provodi komunikacijske strategije i medijske kampanje, komunicira  s novinarima, producira medijske objave, promotivne video materijale, filmove, televizijske priloge, radio emisije, vodi društvene mreže, organizira edukacije u svrhu što uspješnijeg informiranja javnost o različitim projektima.