Preskočite na glavni sadržaj

Foto natječaj Sepomaia Viva 2014

Ove godine po prvi puta u sklopu festivala Sepomaia Viva organizira se foto natječaj, na kojem pravo sudjelovanja imaju fotografi iz cijelog svijeta, bilo amateri ili profesionalci. Prijave traju do 20. srpnja.
prijava: 20.07.2014
mjesto: Germany
url: http://bruketa-zinic.com/
Sudionici se pozivaju na dokumentiranje i stvaranje vlastitog doživljaja zadane teme, a tema je sama manifestacija Sepomaia Viva – antički festival. Pozvani su fotografi da tijekom festivala fotografiraju manifestaciju od 25. - 26. 06. 2014., u povijesnoj jezgri Grada Umaga, na trgu Sv. Martina u 18:30 – 22:00, te ispred Učilišta od 10:00 – 20:00. Radovi izrađeni prilikom manifestacije, biti će prezentirani na zajedničkoj izložbi, koja se organizira za iduću Sepomaiu Vivu u 2015. godini. Svi autori fotografija, koji prođu selekciju, biti će pravodobno obavješteni putem elektronske pošte, te pozvani na otvorenje izložbe.

Za sudjelovanje na natječaju prihvaćaju se crno-bijele ili kolor fotografije, svih stilova i obrada. Maksimalni broj radova je pet (5) fotografija, maksimalne dimenzije 2000 piksela po dužoj strani fotografije u 300 dpi JPG, kompresija 7-10. maksimalne veličine do 2 megabajta po fotografiji. Fotografije imenovati po načelu: Imeiprezimeautora_nazivfotografije.jpg, npr: neriobelic_svitanje.jpg

Međunarodni žiri sačinjavaju fotografi sa dugogodišnjem stažem i iskustvom u fotografiji i kustosica Muzeja grada Umaga. Žiri se sastoji se od 3 člana:
- Neven Jurjak- fotograf;
- Igor Opassi – fotograf ;
- Biljana Bojić – kustos.


Svi prijavljeni radovi prolaze selekciju te oni koje ne odgovaraju propozicijama biti će isključeni iz konkurencije.
 
Fotografije slati na adresu elektronske pošte: fotoklub.umag@gmail.com; po završetku manifestacije, od 01.07. – 20.07. 2014. godine. Prilikom slanja navesti i Vaše podatke, ime i prezime, adresa, kontakt, kratka biografija
 
Prihvaćanjem ovih uvjeta od strane autora, organizator može bez posebne naknade koristiti odabrane fotografije za reproduciranje u katalogu i tisku. Organizator zadržava pravo objavljivanja fotografija na internetu isključivo u svrhu promocije izložbe I manifestacije, s obaveznim navedenim podacima o autora. Svaki autor je odgovoran za legalnost poslanih fotografija, a Organizator ne snosi nikakve odgovornosti za kršenje autorskih ili drugih prava.
 
Radovi izrađeni prilikom manifestacije, biti će prezentirani na zajedničkoj izložbi, koja se organizira za iduću Sepomaiu Vivu u 2015. godini. Svi autori fotografija, koji prođu selekciju, biti će pravodobno obavješteni putem elektronske pošte, te pozvani na otvorenje izložbe.
 
Prijavnica