Preskočite na glavni sadržaj

Majstorski tečaj interpretacije glazbe za instrumente s tipkama

Majstorski tečaj interpretacije glazbe za instrumente s tipkama održat će se u Zagrebu od 30. travnja do 3. svibnja 2014. Majstorski tečaj namijenjen je učenicima i studentima glazbe, profesorima glazbe, crkvenim glazbenicima, muzikolozima te svim zainteresiranima bez obzira na predznanje.
vrijeme: 30.04.2014.
mjesto: Zagreb; Dvorana Oratorijskog zbora crkve sv. Marka, Basaričekova 1
url: http://www.obnomika.hr

Predavači su: Ante Knešaurek (Hrvatska) – orgulje, improvizacija, Domen Marinčič (Slovenija) – čembalo, basso continuo, Pavao Mašić (Hrvatska) – orgulje, čembalo, Tomaž Sevšek Šramel (Slovenija) – orgulje, harmonij.

Prijava:

Polaznici po prijavi navode repertoar koji žele raditi s profesorima, a nastava će se odvijati na više lokacija i to na orguljama crkve. sv. Marka i Bazilike Srca Isusova (orgulje s 3 manuala), ali i instrumentima poput čembala i harmonija. S obzirom na broj zainteresiranih, detaljan raspored nastave biti će dostupan po završetku prijava. U vezi bilo kakvih dodatnih informacija oko izbora repertoara molimo kontaktirati predavače mailom: pavaomasic@gmail.com (Pavao Mašić), harmonia@antiqua.si (Tomaž Sevšek Šramel).

Više informacija potražite na www.mic.hr!