Preskočite na glavni sadržaj

Prvi glas Dalmacije 2014.

Dječji klub Dalmalino raspisuje natječaj za izbor djece i mladih iz cijele Dalmacije, sudionika na Festivalu pjevača amatera Prvi glas Dalmacije 2014., koji će se održati 18. svibnja 2014. u Makarskoj. Završni dan prijave je 5. travanj.
vrijeme: 18.05.2014.
prijava: 05.04.2014
mjesto: Glasgow, UK
url: http://unpackthearts.eu/
Pravo sudjelovanja imaju svi od 8 do14 godina / djeca, od 15 do 22 / mladi koji će isključivo pjevati na hrvatskom jeziku.

Svaki natjecatelj treba priložiti:
- prijavnicu (popunjenu i potpisanu);
- životopis s kratkim opisom nastupa i osvojenim mjestima;
- kvalitetnu oglednu snimku nastupa na CD-u, ili kao MP3;
- primjerak audio snimka pjevanja glasa, bez glazbe.

Prijavnicu se može poslati putem pošte ili e-mailom na adresu dalmalino@gmail.com
Kandidati mogu nastupiti samo jednom kao solo, u duetu, triju ili kvartetu. Izborni postupak biti će bez prisustva javnosti i kandidata. Imena sudionika, koji ulaze u natjecanje objaviti će se 10. travnja na facebook stranici Dječji klub Dalmalino i Prvi glas Dalmacije.

Putem e-maila svi prijavljeni kandidati biti će obaviješteni o rezultatima, organizaciji i pripremama manifestacije. Generalna proba održati će se u nedjelju 18. svibnja, poslijepodne i obavezna je za sve. Priređivač pridržava sebi prava na izmjene. Odluke žirija i predžirija su nesporne. Nema nikakvih pristojbi kandidata. Troškove putovanja priređivač ne preuzima.

Dopušteno je maksimalno 20 kandidata, u obje dobne skupine po 10. Ukoliko se prijavi više kandidata, biti će izborni postupak s predžirijem koji će poslušati poslane audio snimke i odrediti 20 kandidata za natječaj.

Kandidat odobrava priređivaču bez opoziva vremenski neograničeno korištenje svih medija, vremenski neograničeno i bez opoziva korištenja slika, video i tonske snimke i sve digitalne formate i medije.