Preskočite na glavni sadržaj

'Godišnja doba' - nova predstava Male scene

'Godišnja doba' - nova predstava Male scene
U zagrebačkom kazalištu Mala scena će se u četvrtak, 16. siječnja, u 19 sati, održati svečana izvedba predstave 'Godišnja doba' autora i redatelja Ivice Šimića. Predstava je namijenjena djeci od 3 do 10 godina, a može se pretpremijerno pogledati već u subotu, 11. siječnja, u 17 i 18,30 sati.
vrijeme: 16.01.2014. 19 h
mjesto: Zagreb, Kazalište Mala scena, Medveščak 2
url: http://www.mala-scena.hr/

U najavi za predstavu piše:

'Kao i u svim predstavama za najmlađu publiku, tako se i u "Godišnjim dobima" bavimo fenomenima koji okružuju djecu, a koja ih se tiču danas i ovdje. "Godišnjim dobima" pričamo djeci o ciklusu života, o svim njegovim posebitostima i ljepotama i, na njima prilagođen način, igrom i slikama, iscrtavamo veliku sliku svijeta u kojem živimo.

Proljeće nam donosi priču o rađanju, ljeto igru i početak ljubavi, jesen je vrijeme zrelosti i početak sna, dok nas zima vraća u sjećanja i daje obećanje novog početka.

Predstava je to o ljubavi, sastancima i rastancima.'

Priču o godišnjim dobima donose nam dvoje mladih glumaca: Milica Manojlović i Dado Ćosić. U predstavi uz glumce sudjeluje i dvoje glazbenika, Dunja Paprić ili Ivan Andrijević, koji živom izvedbom stvaraju jedinstvenu glazbenu podlogu pri svakoj izvedbi.

Predstavu možete pogledati i 18. i 25. siječnja, također u 17 i 18,30 sati, na popularnoj subotnjoj matineji.