Preskočite na glavni sadržaj

Radionica animiranog filma – crtanje na staklo

Hulahop predstavlja Radionicu animiranog filma - crtanje na staklo pod vodstvom Michaele Müller. Radionica je besplatna i ograničena na 10 polaznika, a prijave traju do 6. prosinca 2013.
vrijeme: 19.12.2013.
prijava: 06.12.2013
mjesto: Split, Croatia
url: http://fmfs.hr/

Radionica je namijenjena animatorima, slikarima i studentima Akademije likovnih umjetnosti (smjerova slikarstvo, animacija i novi mediji) i održat će se od 19. do 22. prosinca 2013. u MM centru, SC.

Četverodnevnu radionicu vodit će Michaela Müller, višestruko nagrađivana autorica animiranog kratkometražnog filma Miramare, napravljenog tehnikom crtanja na staklo i prikazanog na više od stotinu filmskih festivala. Filmom Miramare te umjetničkim instalacijama rađenim tehnikom crtanja na staklo (Location Scouting: Airport, Trag, Unsettled, Magenta Movimento, itd.) Michaela Müller je postala jedna od glavnih predstavnika ove tehnike.

Polaznici radionice u četiri će dana savladati osnovne tehnike animacije na staklu i pod mentorstvom Michaele Müller napraviti animirani film.

Radionica je besplatna i ograničena na 10 polaznika. Prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice do 6. prosinca 2013. Rezultati će biti objavljeni 9. prosinca 2013. na Animafestovoj internetskoj stranici.