Preskočite na glavni sadržaj

Script & Pitch – soba za pisanje 2014.

Radionica Script & Pitch - soba za pisanje poziva autore (bez projekta) i one koji razvijaju transmedijske projekte da se do 11. studenoga 2013. prijave za sudjelovanje. Radionica se odvija tijekom 2014. godine u Belgiji, Finskoj i Italiji.
prijava: 11.11.2013
url: http://www.torinofilmlab.it/writersroom.php
U okviru radionice razrađivat će se dva prethodno odabrana projekta. Prihvatljivi su svi programi koji se temelje na narativnoj fikciji i koriste više od jedne platforme. Prioritet, dakle, predstavljaju projekti s naglaskom na igranoj formi. Razmatrat će se i oni sa i bez različitih platforma (TV serija, web serija).

Uz dva odabrana autora s projektom mogućnost sudjelovanja na radionici dobit će i tri autora čiji radovi sadržavaju transmedijske komponente. Želite li pak kao potencijalni kandidat sudjelovati u svojstvu suradnika na razvoju projekta (project developera), ljubazno Vas molimo da to istaknete na prijavnici.

Soba za pisanje namijenjena je profesionalcima koji projekte razvijaju na različitim platformama i medijima, poput autora videoigara i onih koji u svoje radove aktivno uključuju publiku, stručnjacima koji se bave razvojem online sadržaja, piscima (scenaristima, novinarima i sl.) te producentima koji već posjeduju određeno iskustvo iz područja cross-medije.

Kotizacija iznosi 2000 € – za autore s projektima (uključeni troškovi smještaja i prehrane), odnosno 1000 € – za autore bez projekta (uključeni troškovi smještaja i prehrane).

Kontakt: scriptandpitch@torinofilmlab.it

Više informacija: martina.petrovic@mediadesk.hr

Izvor: www.mediadesk.hr