Preskočite na glavni sadržaj

Dramski studio ZIM (Zajc i Malik – Mladi za mlade)

Upis polaznika u Dramski studio ZIM (Zajc i Malik – Mladi za mlade) u dobi od 6 do 19 godina, započinje u ponedjeljak, 23. rujna, a potrajat će do 4. listopada svakim radnim danom od 10 do 14 te od 16 do 18 sati u Službi propagande HNK Ivana pl. Zajca, Uljarska 1 (1. kat).
vrijeme: 23.09.2013.
mjesto: Rijeka; HNK Ivana pl. zajca, Uljarska 1
url: http://www.hnk-zajc.hr

Dramski studio ZIM (Zajc i Malik) nastao je kao plod suradnje između HNK Ivana pl. Zajca i Kazališne radionice Malik Rijeka na području kazališne umjetnosti djece i mladih.

Malik je osnovan 2000. godine upravo zbog promicanja edukacije i kazališne umjetnosti kod djece i mladih, a koja je nedostajala u Rijeci. Prepoznajući to, HNK Ivana pl. Zajca je pridružio programe Malika Rijeka svojoj kući, kako bi se stvorili još kvalitetniji uvjeti rada na tom području.

Polaznici ZIM-a su djeca i mladi u dobi od 6 do 19 godina koji rade u grupama prema uzrastu. Polaznici se prije svega bave glumom koja se prezentira u profesionalno vođenim kazališnim predstavama pod vodstvom renomiranih kazališnih umjetnika. Gluma je ishodište putem koje se polaznici upoznaju s kazališnom umjetnošću općenito. Osim umjetničkog rada, neodvojivi segment programa je edukacija. Razvijaju se glumačke vještine sukladno dobi polaznika, a potiču se kreativnost, maštovitost, emotivnost i samopouzdanje.

Osim s brojnim profesionalnim kazališnim umjetnicima, ZIM surađuje s Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu i Akademijom primijenjene umjetnosti u Rijeci.

Sve ostale informacije o upisu i radu ZIM-a na 051/355-924 i 091/587-32-96.