Preskočite na glavni sadržaj

Radionica projektnog upravljanja s osnovama namicanja sredstava

Od 28. rujna do 21. listopada, u prostoru Laube održava se Radionica projektnog upravljanja s osnovama namicanja sredstava. Sudjelovanjem u radionici polaznici će proći edukaciju o planiranju projekata (Master Project Proposal – LFM), edukaciju o pripremi i pisanju projektnih prijedloga i osnove fundraisinga. Prijave su otvorene do 17. rujna ili do popunjenja mjesta.
vrijeme: 28.09.2013.
prijava: 17.09.2013
mjesto: Bratislava, Brno, Czech Republic
url: http://multiplace.org/
Radionicu u organizaciji udruge Lauba vodit će Mladen Majetić, konzultant za razvoj s iskustvom rada u planiranju i upravljanju projekata u civilnom sektoru, te za rad s neprofitnim organizacijama, organizacijama za ljudska prava i međunarodni razvoj. U posljednjih nekoliko godina radio je za TACSO Croatia, CARE International, Švedski Helsinški Odbor, Documentu – centar za suočavanje s prošlošću te za brojne druge organizacije.

Trening će se sastojati od dvije odvojene cjelodnevne radionice, a svaka će trajati po tri dana. Nakon prve Radionice projektnog upravljanja sudionici će u timovima sudjelovati u online radionici kako bi dovršili vlastite projektne prijedloge započete na prvoj radionici. Nakon odrađene radionice i zadataka, sudionici će se okupiti na drugoj Radionici projektnog upravljanja i komuniciranja s potencijalnim donatorima. Cilj druge radionice je razriješiti nejasnoće, podijeliti iskustva i naučene lekcije, ali i unaprijediti potencijal grupe za Peer2Peer učenje i podržavanje u postupcima namicanja sredstava za rad njihovih organizacija.

Cijena radionice iznosi 2.470 kuna, a plaćanje treba izvršiti do 19. rujna. Moguće je plaćanje u 2 rate — prva rata do 19. rujna, a druga do 10. listopada.

Trodnevna radionica iz projektnog upravljanja s osnovama namicanja sredstava održana u Laubi pod vodstvom Mladena Majetića omogućila je upoznavanje sa širokim spektrom mogućnosti jedne izrazito korisne vještine o kojoj bi se djelatnici u kulturi trebali više informirati. Radionica je prije svega bila velika logička vježba s primjenama i u svakodnevnim situacijama te prilika za interakciju s ljudima sličnih interesa.